Met Atelier het Hemelrijk heb ik ook in 2019 samen met 39 andere lokale kunstenaars deelgenomen aan de Kunstroute Elst. Mijn werk was te bekijken in De Kapschuur op Landerij De Park.

Wat verbeelden wij (ons)?

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 stond Elst weer in het teken van de tweejaarlijkse Kunstroute. Voor de 4e keer presenteerden Overbetuwse kunstenaars hun werk aan het publiek.
Op 9 locaties was een variatie aan beeldende kunst te zien van in totaal 40 kunstenaars; van schilderkunst tot keramiek, van beeldhouwwerken tot glaskunst.
Theater De KiK was dat jaar het startpunt. Het plein voor dit Theater was tijdens de Kunstroute speciaal ingericht als Kunst- en Cultuurplein.

De 9 locaties in Elst vormden een levendige, laagdrempelige omgeving waar jong en oud van kunst kon genieten. Op elke locatie waren meerdere kunstenaars aanwezig om u te woord te staan.
De Kunstroute bood een unieke gelegenheid om direct werk van de betrokken kunstenaars aan te kopen. Alle deelnemende locaties waren op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

De Kunstroute is een initiatief van Art Overbetuwe en is gratis toegankelijk.

Opening

De Kunstroute werd op vrijdag 20 september om 17.00 uur geopend door wethouder van Cultuur Dimitri Horsthuis-Tangelder in Theater De KiK, met een bijdrage van leerlingen van Balletschool Babs.
Bezoekers kregen meteen al een voorproefje van het werk dat tijdens de Kunstroute te zien is; in De KiK was van elke deelnemende kunstenaar één kunstwerk te zien.

Thema en brochure

Het thema van de Kunstroute is in 2019 Wat verbeelden wij (ons)?
Speciaal voor deze Kunstroute is een kleurrijke brochure van 32 pagina’s samengesteld met foto’s van de kunstwerken en informatie over de 9 locaties. Ook is er een plattegrond opgenomen met een aantrekkelijke (fiets)route.